Verzeker uw telefoon voordelig bij telefoonverzekeren.eu

De voordelen van uw verzekering bij telefoonverzekeren.eu op een rij
  • Dekking tegen val/stoot en waterschade.
  • Wereldwijde dekking
  • Scherpe maandelijkse premie
  • Optie : Verzekerd tegen diefstal met braak/letsel schade
  • Optie : Leentoestel tijdens defect
Online aanvragen >>
Telefoon Verzekering Silver
Het Silver pakket is voor de gebruiker welke zijn/haar telefoon wil verzekeren tegen schade die voortkomt uit vallen, stoten en vloeistof schade. Het toestel dient nog in het bezit te zijn van de verzekerde.
Lees verder >>
Telefoon Verzekering Gold
Het Gold pakket bestaat uit de dekking van het Silver Pakket uitgebreid met extra diefstal dekking met braakschade of geweld. (zonder diefstal uit auto's)
Lees verder >>
Telefoon Verzekering Platinum
Het Platinum pakket bestaat uit de dekking van het Gold pakket uitgebreid met diefstal uit auto's en misbruik van het telefoon-abonnement.

Bij dit pakket is ook een leen-toestel inbegrepen.
Lees verder >>

Welkom op de website van TelefoonVerzekeren.eu

De aanschaf van een een mobiele telefoon is een grote uitgave.  Buiten dat je natuurlijk niet zonder telefoon kunt is het niet prettig als je telefoon toestel defect raakt, het is dan ook verstandig om je dure telefoon in een verzekering op te nemen. Daarom hebben wij een telefoon verzekering samengesteld die voor iedereen biedt wat hij verwacht van een telefoon verzekering en welke dus op maat kan worden aangeleverd.  

Om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt bellen en genieten van uw telefoon heeft Robiz-Assurantien.nl extra zorg besteed om deze verzekering op maat te kunnen aanbieden. U kunt via onze website uw pakket kiezen en de verzekering afsluiten. Mocht u vragen hebben dan staan wij u natuurlijk graag te woord.